1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474709 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2411130

Sv: MoDo - Östersund 2022-11-23
Bad_Brett: Allas lika värde inkluderar tyvärr oftast bara dom som tycker lika, vilket vissa kommentarer här inne visar. Man är välkommen här om man är på ”den goda sidan” i politiken.

Skulle vilja veta var alla ni som ”står upp för mänskliga rättigheter” och ”allas lika värde” höll hus när vaccinpassen infördes tex? Då var det häxjakt, samma sak gäller flyktingpolitik och HBTQ+++++, skulle man som företag eller förening välja att inte ta ställning politiskt i dessa frågor så blir man kölhalad. Därav skitnödigheten hos större företag och föreningar. Ingen vill sitta där med Svarte Petter på hand och få en massa epitet påklistrat på sig, då är det lättare att vara med och tävla i ”godhet”
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Östersund 2022-11-23
Donald: Ja att "tävla i godhet" är naturligtvis osmakligt, sånt är man allergisk mot. Folk som står på barikaderna och basunerar ut sin godhet ser då åtminstone jag på med skepsis, dom har ofta något att dölja.

MEN mänskliga rättigheter måste vi alla kämpa för, oavsett om man är höger eller vänster. Oavsett vilken gud vi tror på(verkar finnas många), om vi nu tror på någon.
Låst ämne

Sv: MoDo - Östersund 2022-11-23
Donald: på vilket sätt känner du dig hotad av att man bär en armbindel för ”HBTQ++++”?
Sedan beror det väl lite på vad man inkluderar i mänskliga rättigheter och allas lika värde. Eller menar du att förintelsen var okej eftersom Hitler minsann hade ett värde och rättigheten att försöka utplåna judarna?
Låst ämne

Sv: MoDo - Östersund 2022-11-23
Donald: Men, har du helt missat att vi har ny regering? Man behöver inte vara skitnödig längre, tvärtom.

Fast denna tråden handlar ju om kvällens match och om vi fortsätter med politiken. Nu har vi rätt att återfå gamla delarna av Tåsjön. Vinner vi 2 matcher till så är hela sjön tillhörande Ångermanland!
Låst ämne

Sv: MoDo - Östersund 2022-11-23
Donald: Det kan inte vara lätt att alltid vara under attack.
Låst ämne