1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

403687 inlägg · 3999 ämnen

Inlägg #2411381

Sv: Apropå ingenting...
bollan123: Ja, det är löjligt hur folk låtsas vara nöjda med honom. Givetvis är han såhär långt en av 2000-talets största floppar i MoDo. T.J Hensick, som prioriterade bröllop över träning, var en succé i jämförelse.

I somras var de flesta överens om att han var en klar uppgradering jämfört med Modigs, men helt plötsligt tycks vissa vara nöjda så länge han lyckas genomföra ett byte utan att svimma av utmattning. Läste om någon som tyckte att det vore en bra idé att ösa kärlek över "Herr Jag-skiter-i-försäsongen". Begriper inte hur någon med en så extremt nonchalant attityd kan bli så poppis trots urusla prestationer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: du är ju poppis ;)
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Modigs var dock en större flopp. Så usel karaktär att man inte ens kam behålla honom då han gjorde laget sämre genom sitt uppträdande.
+15
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Men sluta, alla är väl unisont missnöjda med honom sett till förväntningarna. Det är inte vad diskussionen handlar om - det är huruvida det är smart att bryta med honom och det tycker inte jag, sett till våra egna ekonomiska förutsättningar, vår nuvarande trupp och den befintliga spelarmarknaden.
+11
Kommentera