1150x200-header2.png

MoDo Hockey

453135 inlägg · 4052 ämnen

Inlägg #2411379

Sv: Apropå ingenting...
Bössa 68: Marenis var en av dom bästa forwardsen i hela ligan förra säsongen. Vi jagade honom några månader innan transferfönstret stängde och han hade FLERA SHL-anbud. Om du nu helt ärligt inte tror att Marenis kommer till MoDo med en väldigt bra lön i samma klass som våra andra toppspelare så är du bara naiv och dum tyvärr.
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
bollan123: Nej. Han hade inga konkreta anbud från SHL. Det var däremot fler allsvenska klubbar som var på honom.

Såhär säger han själv:
…valet föll på Modo.
- De visade intresse för mig tidigt. Modo är en legendarisk klubb och det var lite av en "no brainer". Jag visste inte om jag skulle få intresse från annat håll, så jag tog beslutet tidigt och vill vara med och hjälpa dem, säger han.

Vad händer om du gör stor succé även där och en SHL-klubb hör av sig?
- Jag vet faktiskt inte just nu och kan inte riktigt svara på det. Jag vet att där fanns lite intresse under säsongen, men det var bara intresse och klubbar som scoutade mig.
+2
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
bollan123: Ja, det är löjligt hur folk låtsas vara nöjda med honom. Givetvis är han såhär långt en av 2000-talets största floppar i MoDo. T.J Hensick, som prioriterade bröllop över träning, var en succé i jämförelse.

I somras var de flesta överens om att han var en klar uppgradering jämfört med Modigs, men helt plötsligt tycks vissa vara nöjda så länge han lyckas genomföra ett byte utan att svimma av utmattning. Läste om någon som tyckte att det vore en bra idé att ösa kärlek över "Herr Jag-skiter-i-försäsongen". Begriper inte hur någon med en så extremt nonchalant attityd kan bli så poppis trots urusla prestationer.
Kommentera