1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474670 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2415906

Sv: Silly season
Mr Goofy: Jag tror att man har rätt i att han känner sig frustrerad. Marenis har haft uppgifter längre ned i lag tidigare (som landslaget) och verkar i sig inte ha några problem med det. Nu är han dock värvad för att göra poäng och då blir han frustrerad när det inte fungerar.

Men, jag tror att poddarna tolkar det där fel. Marenis verkar vara den som ofta drar igång sådana där saker och att han åkte fram ensam (som vi sett Woods göra också) är nog inte det minsta konstigt. Snarare är det så Marenis är. Han är inte den som vill sticka ut för att glänsa, men sticker ut för att han vill bjuda på sig själv och få andra att våga ta klivet.

Skulle Marenis hitta formen framöver så kan det stärka gruppen oerhört. Om ledningen är beredda att ge honom all tid han behöver för att hitta sig själv och sin roll, då förstår de andra att ledningen är beredda att ge alla som har en dålig period, återhämtar sig från skada eller liknande chansen att i komma tillbaka i sin egen takt under förutsättning att man som Marenis visar att man är beredd att jobba för det.

Men, det är klart att man behöver samtalsämnen i en podd och poddarna har givetvis inte sett träningarna som du Goofy
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K: Hittar Marenis sin inre Blatny så blir detta bra. De är båda 185 cm långa precis som jag. Den galne tjecken vi tog in då öste ändå in 13p på 19m i AHL när han skrev på. Var sen superglad att få kötta på i fjärde.
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: absolut, tycker modo nu verkar ha hittat rätt med tålamodet. Tur det lnte är forumet som bestämmer, då hade vi kunnat glömma kingman, mannberg, woods, osv osv i dagens trupp.
Kommentera