1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481082 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2427373

Sv: MoDo - Tingsryd 2022-12-16
puffe2: Som många redan varit inne på tycker jag att systemet kan omarbetas och fler lag kan få plats i högsta ligan/ligorna. Där tycker jag absolut att Timrå har en plats, vi har ju ändå högre publiksnitt än storlag som Växjö och Skellefteå och liknande snitt som större städer som Linköping och Örebro. Jag är inte beredd att placera Timrå i samma fack som Mora och Karlskrona som varit uppe i SHL, haft svalt intresse och sedan åkt ur. Detsamma gäller väl Oskarshamn, dom har väl sämre publiksnitt än vad halva allsvenskan har (så klart på grund av att deras hall inte tar mer också). Oskarshamn är för mig inte en långsiktigt hållbar aktör på högsta nivå.

Så en stängd norr-söder-liga är jag för. Det är inte bra för någon att lag som Oskarshamn eller Mora går upp i SHL. Däremot är det bra om lag i Norrland får spela derbyn mot varandra så att intresset för sporten växer.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Tingsryd 2022-12-16
Olle: Tror du inte tyckt det innan ni gick upp. Dessutom tror jag inte en stängd liga innebär att 20-24 lag får vara med i finrummet, absolut inte. En sista fråga bara.

Vad gör att en stängd liga är bra, förutom lagen som tror sej vara med där?
Låst ämne