1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482879 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2431108

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Jätteintressant det där om det sociala, ishockey är kanske 20% av deras tid på dagen här. Är man då en spelare som inte trivs socialt i Övik, kanske att det finns för lite att göra så trivs vissa inte här. Därför vi lyckats så bra senaste året då Hinken och Karlin fokuserar mer på karaktär än egenskaper på isen. Och inte går på kända namn bara.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Vikingen: Det sociala är jätteviktigt. Nu var ju inte Challe så bra att hitta Roger Roséns kvalitet så det blev skralt med speltid men Rosén själv framförde det sociala som ett annat skäl att lämna Modo för AIK. Tennishall och bowlinghall uppskattar han men ingen från MoDo drog dit med honom utan han var mycket ensam.

"I Övik så var det att man tränade, sen åkte man hem och kollade på tv. I Alvesta och Växjö kan jag tänka mig att det är samma sak om man inte är därifrån. Men när jag var i Övik var det typ att ”jaha, jag får sitta i soffan i dag igen”. Här i Stockholm finns det hela tiden möjligheten att göra saker och det är bra att känna det även om man inte alltid gör det."

Vad gör du här i Stockholm då, när du inte spelar hockey?

– Gå på stan, det existerade knappt däruppe i Övik. Tennis finns i närheten, bowling, mycket bio. Det gick säkert om man hade velat i Övik också men det gick inte så mycket filmer på biografen. Tennishall vet jag inte ens om de hade.
www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/a/1kVWWG/jag-tyckte-att-det-var-skitkul-med-kossorna
Kommentera