1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480358 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2435246

Sv: Modo Hockey - IF Björklöven 221230
Ozzy: Ja, är väl egentligen inte så mycket att säga om utvisningarna. Adam Petterssons direkt i början på andra kan jag tycka var lite löjlig men tekniskt sett ”korrekt”.
Det värsta är egentligen att domarna sätter en väldigt hög ribba i förstaperioden för att sedan sänka den ner till marknivå inför andra. Sen släpper de allt igen i slutet av matchen.
Men den här svajiga nivån är ju vardag här i HockeyAllsvenskan så man ska kanske inte bli så förvånad. Drabbar ju båda lagen också.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Modo Hockey - IF Björklöven 221230
KB65: Jag kan väl mest irrietera mig över att vi inte kom upp i nivån i skridskoåkningen. Det var inte ens nära någon av våra bättre matcher gällande farten i spelet. Jag tycker att vi helt enkelt var för dåliga och att använda Woods/Dickinson som ursäkt är fegt. Hade vi gjort en riktigt bra match och ändå förlorat skulle jag kanske mer känt att det berodde på att vi saknade två av seriens fem bästa forwards. Nu var vi inte där.

Jämför man tempot med matchen mot exempelvis Djurgården var det stor skillnad. Sedan förstår man att Löven vill sätta ned farten på oss, men jag tycker att de skulle behövt vara mycket bättre för att det ska fungera som ursäkt.
Låst ämne