1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474670 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2439654

Sv: MoDo - Östersund 2023-01-06
KRB: Jag håller med dig. Jag tror att löven fortfarande är ett bättre slutspelslag än oss. Stark defensiv, seriens klart bästa målvakt i Voutilainen, Rutin, nöff-nöff deluxe, grymt PP.

Ser att man redan avgjort mot Djurgården, 4-0 efter 11 minuter!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Östersund 2023-01-06
Confusius:

Jag tycker det går att se lite att det kan bli MoDo- Löven i en final upp till SHL i år,

MoDo kommer att bli bättre och starkare när nyförvärven och skadorna kommer tillbaka och har fått spela ihop sig, Frågan är hur jämna MoDo blir i en finalserie, anfallsspel och fart är tuffare att hålla i över tid än ett defensivt grundsystem.

Djurgården räknar jag bort nu, de har stjärnorna, men de uppträder som ett köpelag och vill inte offra sig för klubben, de lär fortsätta att värva dyrköpta spelare, men jag tror inte de har den rätta stämningen i omklädningsrummet?!

Löven har spelat ihop sig nu och är omutbara, de inledde serien lite knackigt men det ser man inget av längre. De lär bara bli bättre och bättre (tyvärr)
Deras målvakt är detaljen som gör dem bättre än MoDo möjligen?!

Södertälje, de är vassa men inte över 5 matcher i år.

Just nu en liten fördel till Löven?! :-/
Kommentera

Sv: MoDo - Östersund 2023-01-06
Confusius: Om inte annat är det rätt nice att ta ut förlusten i förskott så man kan basunera ut ”vad var det jag sa!!” när det gått åt helvete.

Finns rätt många såna här på forumet
Kommentera

Sv: MoDo - Östersund 2023-01-06
Confusius: Det Löven gör bra är att man är så effektiva. Det är verkligen inte så att man spelar ut Djurgården, men man gör fem mål på chanser som vi gjort max ett mål på. Sedan är Djurgården ohyggligt usla just nu. Jag trodde botten var nådd mot VIK, men det här är bottenlöst försvarsspel.
Kommentera