1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481635 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2442258

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Oavsett catch phrases, troligen erbjuds det inte längre för inte tillräckligt många kvinnliga fans handlar supporterprylar och det kostar mer än klubben tjänar på det. Modo är ett privat företag och ska ju inte ägna sig åt välgörenhet. Bara för att ge ett annat perspektiv, alla kan inte bli erbjudna allt bara för att, utan att utnyttja/handla det.

Alt. Kan de vara uppdatering av sortimentet på g?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
atomragnar: Poängen är att de inte heller skriver "herr" på tröjor som är uppenbart framtagna för män och som mannekängas på väldigt maskulina bystar.

Som du vet har diskussionen om vad som definierar en man respektive kvinna fullkomligt exploderat de senaste åren. MoDo har nyligen tagit hjälp av en inkluderingskonsult, så lägger man ihop ett och ett känns det inte speciellt konspiratoriskt att tolka det som en woke-aktion. Dvs om en person med bröst (dvs en kvinna) identifierar sig som man så anses det icke-inkluderande om den enda BH:n som säljs kategoriseras som som en klädesplagg för kvinnor. Lösningen blir då att helt plocka bort kön ur ekvationen, precis som man har gjort på många offentliga toaletter.

Jag har sett tampongreklamer som inkluderar män som cosplayar kvinnor så ingenting förvånar mig längre.
Kommentera