1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478711 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2445496

Sv: AIK - MoDo Hockey 2023-01-13
hk: Stark seger på hovet igår, det syns att Modo är långt ifrån toppform dock.
Kedjan med Sveningsson Jacobsson Niederbach gör alla en okej match individuellt men som enhet är det katastrof, speciellt defensivt och jag får gråa hår på Karlin varför han envisas med denna konstellation, det hade tyvärr varit bättre om dom inte spelade alls för då är vi säkrare bakåt.

AP börjar komma i fas igen och Södergran tar steg varje vecka, bara Mannbergs sista procent som saknas.

Trots att OP är iskall offensivt så är den kedjan med Karlsson Olsson hetast, skapar framåt samtidigt som dom är extremt starka defensivt.

Första kedjan är givetvis våran skickligaste men det känns lite orättvist att bedöma dom när Vela är ny i laget och Woods varit borta 6-7 veckor, dessutom skall väl JD in där inom kort igen.

Det som varit mindre bra är Berna och Näséns ohyggliga nonchalans emellanåt, Näsén är så rädd för att hamna i en närkamp så han släpper en given iceing för slippa vara först på pucken och Berna åker på en grilla halva matchen och funderar på vad som hände i senaste avsnittet av morden i midsomer, men likförbannat levererar dom framåt så kan man klaga?
Berg är våran sämsta back och har ohyggligt långt kvar till något som kan liknas form, skulle inte klaga om Norén fick lite speltid tills Berg är 100%.
Brickley ser ut som en korsning mellan Jesper Damgaard och Patrik Hersley, Stelopererad med ett jävulskt slagskott, dock får man ge han 6-7 matcher att hitta sin omgivning och sitt spel så där är jag inte orolig alls.

Karlin nöjd efter matchen, tycker att laget gör en mycket bättre match än mot Ssk och framförallt att man var mer fokuserad i defensiven.
Nu hemresa och undersöka Joch skada närmare på hemmaplan.
Kommentera