1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481631 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2448184

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF 2023-01-18
Confusius: Det kommer att bli frustrerande att vänta in Tex spelform. Men det kan det vara värt.

Gudlevskis. Han räddar ju ofta på något sätt. Han vinglar till, räddar med till synes obalans och pucken hamnar förhoppningsvis utanför en bit ifrån honom någonstans.

Han är förvånansvärt bra med tanke på hur konstig "stans" han har. Man önskar ju en målvakt som ter ut som ett kylskåp för motståndaren som skall ta avslutet. När det gäller Gudlevskis så känns det oftast som att det är en väderkvarn. Rent matematiskt så är det väl lika mycket kroppsmassa i vägen oavsett, men det verkar som att det är så många hål med den stansen. - Med det sagt. Han är en bra målvakt. på något sätt. Bonusmaterial: Han är inte helt övertygande när han går ut för att behandla pucken en bit från mål.

Innan han släppte in det sista tänkte jag nästan skriva att han verkade stabilare än vanligt. Men jag har ju tagit en liten en, så jag är kanske inte så stabil själv.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF 2023-01-18
NuMo: Sista målet styr ju in via Näsén en halvmeter åt sidan, hur fan ska han rädda den?
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF 2023-01-18
NuMo: Berna, Näsén och Berg skall vara så konstruktiva med pucken hela tiden att det bara blir galet slarvigt emellanåt i egen zon, detta måste städas bort innan slutspelet annars blir det som vanligt, vi bjuder bort 2-3 mål per match och får gå på tidig semester.

Det är helt okej att lägga sarg ut, ja även helt okej att slänga till iceing ibland!
Kommentera