1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482687 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2451504

Sv: Silly season
Nucky: Jag tror Hinken har som första prioritet att plocka ”den där spelaren” han letat ett tag från Finland och jag får känslan av att det är en spelare som man diskuterat fram att man behöver.
Om Werner Jr också kommer så tror jag det bara blir en bonus.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Gavelo: fast enligt pelle och mattias på öa så äre det tvärtom, wernblom prio ett, skulle tro att dom endast hugger på nån import ifall att det skiter sig med wernblom och/eller att det är en så pass bra spelare att det inte går att tacka nej, vilket känns ganska långsökt då halva shl letar efter förstärkning.

Fyfan man drömmer ju om att se lillwerner driva överbetalda djurgårdare till vansinne i ett slutspel.
Kommentera

Sv: Silly season
Gavelo:
Det tror och hoppas jag också!
Hoppas Gradin spelar spelet.
Malmö tror att vi är desperat När vi plockar in den här killen( Som igentligen Malmö skulle behöva) så sitter dom där med en missnöjd Wernblom och måste ändå värva utan intäkter.
Wernblom kan komma att bli billig sedan när dom ska panikvärva!?
Dom tror att dom kan trigga upp ett pris på honom som Gradin ska svälja?
Kommentera

Sv: Silly season
Gavelo: Jo, man får rätt mycket för 2 mille. Men det är också en helt annan konkurrens om dessa spelare. Risken finns att de få som hamnar på marknaden blir galet dyr när man ska konkurrera med både SHL och övriga HA-lag.

Tror Lukas vill till MoDo vilket är en stor fördel för oss, sen ska jag villigt erkänna att jag väldigt gärna ser spelare som är fostrade av klubben också får vara med och ta oss upp till SHL tillsammans med Karlin.
Älskar den tanken.
Kommentera