1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

412379 inlägg · 4011 ämnen

Inlägg #2452674

Sv: Silly season
erjo:

Jag är övertygad om att de som håller på med idrott på denna nivå är så drillade i att vinna och göra sitt bästa så de kommer inte spela speciellt stor roll om man skrivit på ett kontrakt eller ej. Speciellt inte när det blir slutspel.

Dessutom så vill ju en spelare som skrivit på för högre liga sätta sig själv i bästa möjliga position inför nästa år. Man vill nog hellre komma fullpumpad med självförtroende till den nya säsongen efter ett lyckat slutspel där man varit bäst istället för att dras med bilden av att man var den som var loj och sabbade allt. Man vill positionera sig så bra som möjligt inför nästa säsong och roll i nya klubben.

Är övertygad om att Bernhardt gör allt för att Modo ska vinna så länge han bär vår tröja. Att det sedan blir missar och ser lojt och oinspirerat ut ja det är så han är som spelare, detta fanns där redan när han skrivit på för oss och det finns där nu.

Men vi supportrar älskar att hitta saker som inte finns t.ex när spelare tappar formen som förra året denna tid då lät det att alla redan var klar för SHL klubbar (något vi nu vet att ingen av dem var vid denna tidpunkt).

Hockeyspelare är människor och har bättre och sämre dagar på sitt arbete precis som alla andra, det finns ingen som ligger på 100% fokus, effektivitet, prestation dag ut och dag in, timme ut och timme in.

Jag tror Bernhardt kommer prestera på en hög nivå i slutspelet detta år.
+14
Kommentera