1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478641 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2453146

Sv: MoDo Hockey - Vita Hästen 2023-01-25
modomille: Ja jisses vad negativa alla här är. Helt otroligt. Det har sett ut såhär hela tiden, även när vi spelade "bra" enligt er. Enda skillnaden är att många glorifierar hur vi spelade tidigare på grund av att vi vann en jäkla massa matcher men har helt glömt hur det såg ut...

Tycker att vi om vi tar bort individuella misstag i försvaret spelar jävligt tight och släpper till väldigt lite bra lägen, I princip varje läge som de får är misstag och det är INTE för att vi blir stressade av dem, utan det är korkade passningar etc. Vita Hästen skapar inget på egen hand och klarar inte av att stressa oss nämnvärt. Det finns två sätt att se på saken, antingen att vi gör för mycket enkla misstag, eller att de misstag vi gör syns jävligt tydligt då vi annars ligger jävligt mycket rätt. Jag väljer det senare.

T. Jacobsson gör en bra match, men kom ihåg att det är han gör ett uruselt jobb på deras enda mål. Shit happens men det är något vi får träna på, forwards måste klara av att plocka bort en spelare som störtar på mål med tanke på de offensiva räder våra backar konstant kör med.

Sen har vi 2 ramträffar (minst), vi har frilägen, vi har lägen där de är totalt bortspelade etc... Det finns ungefär 10 situationer MINST där vi lätt borde ha satt en eller flera puckar.

Sen spelar vi utan 2 ordinarie backar, ja jag vill påstå att de båda är våra bästa backar, åtminstone jämnast där de alltid levererar. Har något hänt med Ingman och Wahlberg eller vilar vi dem?

Brickley är bra, ingen tvekan alls om saken. Likaså Vela är en uppgradering. Sen behöver vi få lite medflyt i målgörandet. I den här matchen går det troll i det, precis som många andra matcher på sistonde. Varför? Ingen aning...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Vita Hästen 2023-01-25
Hakning-Henrik: Jag håller med dig även fast jag är en utav gnällspikarna, mer sällan nu dock. Vi har gjort en fantastisk säsong och vår högsta nivå är grym och även har vi höjt vår lägsta nivå mot tidigare säsonger. Nej jag ser positivt mot det som komma skall.
Kommentera