1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478926 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2453332

Sv: MoDo Hockey - Vita Hästen 2023-01-25
Bad_Brett: Ja, säkert. Vi har nog börjat med det lite tidigare än andra iaf. Vet att vi körde längre pass redan förra veckan och kanske även veckan innan dess. Ser nu att Löven har ökat på tidsmängden häromdagen enligt VK:s rapportering.

Karlin har dock pratat om att passningsspelet och farten har varit dålig redan innan den här perioden. Går inte att skylla på det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Vita Hästen 2023-01-25
KB65: Gick nyss förbi GröntGult.nu. Någon hade lyckats öppna källarfönstret. De måste vädra morgonluft. Skyll inte på mig. Jag tippade dem som 1:a.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Vita Hästen 2023-01-25
KB65:
Tro det är mycket som spelar in, man leder serien med 9 poäng på två matcher mindre än tvåan. Sen får jag känslan av att man inte går all in varje match och kanske gör det där extra just för man är rädd för skador. Tänk er själv ni ska spela slutspel snart klart som fan man är rädd för skador, man kanske inte kastar sig hela tiden och täcker skott med huvudet först.. Jag tror på detta lag och har uppenbarligen visat vad dom kan under tid.. Det finns ingen sport där man bara radar upp segrar och speciellt inte om man ligger i toppen det kan bli svårt att tända till. Jag tror på detta lag och följer dom oavsett vinst eller förslut!!
Kommentera