1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479780 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2455677

Sv: Mora IK - MoDo Hockey 2023-01-27
BobbyG: Första perioden går klart till Mora, där kunde denna tillställning vara avgjord men Kristers spelar mycket stabilt på frilägen och annat.
I Andra perioden får vi lite längre anfall men har ruskigt svårt att komma in på farliga målchanser, det blir mycket spel i sarghörnen och Modos styrspel i mittzonen är fortfarande uselt pga märkliga pinchar och allmän överbelastning i anfallszonen utan vettig tanke.
Tredje perioden är Modos bästa, man skapade för att kunna avgöra men avsluten höll för låg klass.
Nej Modo var inte bättre men helt klart en jämn match som kunnat sluta med 3 poäng.

Positivast igår tycker jag var defensiven i sin helhet, man spelade strikt och enkelt, höll gubbarna på rätt sida och tillät inte mora att diktera spelet i våran zon, ett klart fall framåt.
Haloran behöver inte få igång Niederbach, det gjorde Karlin genom att spela honom som center, synd att det tog 10 matcher.

Vi får se i morgon men jag hoppas detta var vändningen för Modo gör en bra bortamatch mot seriens formstarkaste lag, inget snack om det.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Mora IK - MoDo Hockey 2023-01-27
Gavelo: Låter bra. Ove flyttar bohaget. Vi ska inte ha nån panik alls hur det än går. Så länge vi har dessa ledare och sponsorer i organisationen.
Låst ämne