1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479809 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2457507

Sv: MoDo Hockey -Västerås IK 2023-01-29
J F K: Jag är väll en av de som inte riktigt håller med om att han går bärsärk, visst delar han ut slag men han går ju inte direkt batshit-crazy.
Om vi är nyktra och vänder på situationen, hur många här inne hade inte skrikit på avstängning om vi bytt plats på Aagaard och Frycklund? Alla hade lynchat Frycklund och hyllat Aagaard för att han stod upp för sin lagkamrat.
Säger inte att det gäller dig men ibland måste man fast man är modoit i efterhand kunna säga "vet du vad, det var en boarding och det var en fighting, vi fick med oss Frycklund och utvisningarna kvittades, bra utgång för oss och vi gick vinnande ur både situation och match" och sedan nöja sig där.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey -Västerås IK 2023-01-29
erjo: fast intensiteten i vevandet är ju det som gör att det går under bärsärk i min värld. Tror domarna starkt ogillar att man fortsätter puckla på så frenetiskt efter dom går in och bryter.

Tvärtom är jag mkt glad att han inte är modoit längre och vill absolut inte ha honom i Modo.
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey -Västerås IK 2023-01-29
Vi överväger alltså att skicka en spelare i utbyte mot Wernblom (enligt Höken) sjukt intressant. Sveningsson? Trots att han vaknat lite på senare? Vägrar att vi skickar någon som Jacobsson.
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey -Västerås IK 2023-01-29
erjo: Nej, jag hade varit mycket besviken om en MoDo-spelare gjort som Frycklund. Dra inte alla över samma kam. Det är ok att stå upp, men Frycklund går så mycket längre än så. Det är idiotiskt oavsett vilken tröja man har på sig.
Låst ämne