1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478619 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2457500

Sv: MoDo Hockey -Västerås IK 2023-01-29
erjo: Vem skriker om avstängning? Det låter som att många håller med mig i att Frycklund inte bara står upp för Zäta, utan går bärsärk. Jag tyckte att det räckte med en femma, men nu blev det game.

Annars är det såklart bara för att det är Frycklund. Det är väl tredje matchstraffet han fått mot oss på kort tid?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey -Västerås IK 2023-01-29
J F K: Jag är väll en av de som inte riktigt håller med om att han går bärsärk, visst delar han ut slag men han går ju inte direkt batshit-crazy.
Om vi är nyktra och vänder på situationen, hur många här inne hade inte skrikit på avstängning om vi bytt plats på Aagaard och Frycklund? Alla hade lynchat Frycklund och hyllat Aagaard för att han stod upp för sin lagkamrat.
Säger inte att det gäller dig men ibland måste man fast man är modoit i efterhand kunna säga "vet du vad, det var en boarding och det var en fighting, vi fick med oss Frycklund och utvisningarna kvittades, bra utgång för oss och vi gick vinnande ur både situation och match" och sedan nöja sig där.
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey -Västerås IK 2023-01-29
Personen som säger att frycklund var andra personen in i detta bör kolla på klippet eller repris.. cheek är 2a in i detta från Västerås, sen kom frycklund med en crosschecking högt på aagard och delar sen ut 4 smällar, han fortsätter smälla på även fast linjedomarna trycker bort honom och lyssnar varken på linje eller huvuddomarna..
Låst ämne