1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480574 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2459635

Sv: MoDo Hockey - Kristianstad IK 2023-02-01
Rytter: Vi har inte schemat på vår sida direkt..

Vi möter Löven borta på en Fredag 10/2 och Mora hemma på Lördag 11/2. Löven spelar inte förrän på Söndag mot ÖIK borta. En vilodag extra alltså.
ÖIK kommer då från en bortamatch mot DIF på Fredagen.
Mora möter Almtuna hemma på Fredagen.

Hängmatch nummer ett har vi Onsdag den 15 Februari mot Almtuna borta.
Fredag den 17 Februari möter vi SSK borta.
Lördag den 18 Februari möter vi VH borta, det är vår andra och sista hängmatch på Löven.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Kristianstad IK 2023-02-01
Nucky: Vi gör nog bäst i att ställa sig in på att vi tappar 1:a platsen, jag tror inte vi har laget och mentaliteten att slåss när det gäller, speciellt inte nu när halva laget verkar fått springmask och inte kan sova på nätterna!
Modo är ett jävulskt bra serielag när man möter dåligt avlönade hockeyspelare från små klubbar som är nöjda med tillvaron då kan Näsén och Berna mfl ”leka” hockey, Hinken kan briljera med påkostade lagdelar och Modo kan glansa sig i ropen till tonerna från lyriska experter i tv- rutan, men sen, sen kommer det där som kallas slutspel, där alla skall gör det lilla extra varje match, där spelarna skall käka puck, där alla lagdelar skall synka och där alla skall vilja ofta några tänder och ett äktenskap för att vinna slutspelet, där är vi inte idag. Inte än.

Jag vidhåller att löven är närmst Shl av alla lag i serien, man har stor slutspelsrutin och ett jävligt bra lag, man har slutspelesspelare och grisar i laget för att gå hela vägen, om inte Löven åker på ett kraftigt bakslag eller en djävulsk dipp så blir dom svårslagna helt klart, men Modo får försöka göra sitt och hoppas att det räcker.
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - Kristianstad IK 2023-02-01
Nucky:

Ja det är tufft, men alla lag har tuffa perioder. Vill man gå hela vägen måste man hitta sätt ur detta och sätt att vinna.

Jag ser detta som en mental härdning inför slutspelet. När vi kommit ur svackan och säkrat seriesegern så kommer vi vara stärkta och ha nytta av detta i ett tufft slutspel när det går emot oss.

Alla lag har tuffa perioder, det är vad man lär sig från dem som skiljer vinnarna från förlorarna i ett slutspel.
Låst ämne