1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480596 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2459654

Sv: MoDo Hockey - Kristianstad IK 2023-02-01
Nooky: Jag håller med i mycket, tror dock att Moras avsaknad av bredd blir deras fall, får dom en skada på någon nyckelspelare så har dom inga ersättare, en lite tunn trupp.
Ssk är sjukt tunga att möta, om deras första kedja kan fortsätta i slutspelet så kommer det vara ett lag som släpper in väldigt lite mål och samtidigt har en kedja som göra dom där individuellt skickliga målen framåt.

Djurgården tänker jag inte räkna bort, Det är laget med kanske mest kvalitet över alla lagdelar och om Garpen skulle avgå och man låter en kon vara coach så kan dom gå hela vägen.

Löven har varit i denna situationen 3 år i rad, dom vill nog inte göra det till ett 4:e , dessutom har dom ett sylvasst PP och slutspelsgrisar, min klara favorit.

Modo är med i racet men då vill det till att man tar sig upp ur gropen först.

Finalen tror jag spelas mellan Löven och Djurgården
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Kristianstad IK 2023-02-01
Gavelo: MoDo, Löven o äckliga Djurgården gör upp om det. hoppas vi vinner serien så vi kan styra motstånd
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - Kristianstad IK 2023-02-01
Gavelo: Djurgården är väldigt svåra att säga bu eller bä än om, med tanke på deras rutin dom lär ha när det kommer till slutspelet, men det jag har sett ifrån dom just nu känns inte som dom kommer kunna hota något av dom 3 lagen jag nämnde i en Semi om dom kommer dit..
Låst ämne