1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482926 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2462322

Sv: Apropå ingenting...
KB65: jag kommer nog inte vara en aktiv skribent här på forumet, men jag såg matchen live idag i Västerås och Modo är totalt uddlösa egentligen genomgående med en bottennotering i 3:e.

Den så kallade 1:a linan som man ändå får kalla delvis en a-lags kedja i alla fall, skapar inte mycket och än värre dem syns knappt. Dem har 4-5 bra byten och det är på tok för dåligt. Övrigt så tycker jag överlag att det är för tunt material, dem besitter helt enkelt inte mer kvalité.

Är detta vad vi har att jobba med så kommer dem få det extremt tufft.

Sedan till Tex, mål 1 till 3 kan man acceptera att något går in men 4:an skulle jag säga att han har 97 gånger av 100. Han gjorde några fina räddningar, förflyttningar över centrallinjen så nog kommer han att funka men dem som tror något annat än en 2:a bakom Guden tror jag hoppas på väldigt för mycket.

Vart ett litet negativt första inlägg men tyvärr så var J-20 inte bättre….
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
ValleyLeaf: Du har såklart bättre koll som var på plats, men tyckte ändå att grabbarna förde spelet fram till typ minut 30 när de gjorde 2-2. Men ja, uddlöst i offensiven har väl varit ett genomgående tema hela fortsättningsserien.

Det var blekt bakom Kruukkas kedja i höst också. Har väl tappat för mycket ur de äldre årskullarna utan att kunna fylla på.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
ValleyLeaf: Pelle Hägglund (ÖA) har gått ut och sagt att man letar en ersättare till Arvid Kruukka, kan tänka mig att Vilmer Grundström som lämnade oss för Tingsryd förra säsongen är en rimlig förhoppning. Spelade knappt förra säsongen (skada?) men varit riktigt bra i Tingsryds J20 och fått spela en del i A-laget också.
Kommentera