1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481573 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2464284

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Fast Aagaard verkar ganska lätt att få ur balans om han inte lyckas sätta någon puck. Han vill mycket vilket ibland sätter käppar i hjulet för honom. Tycker det märks i matcherna särskilt mot Björklöven där det är mycket som står på spel.
Sen är han inte den enda. Modo som lag har haft svårt för Björklöven tycker jag och mycket verkar sitta i huvudet.
Eller så är det bara jag som projicerar min egen känsla på laget.

Men jag tycker vi har skärpt till oss defensivt senaste matcherna. Vi sprider inte så mycket puckar osv. Om vi håller i detta på fredag så kan det bli en rolig kväll.

Sen gäller det att vi inte ramlar ner i grisstian igen. Då vinner Rahimi på knock-out. Spelarna ska lära sig att bara trampa och åka skridskor och tvinga domaren att ta utvisningar + vara beredd på IF Icings spelvändningar.

Skapa tryck, men göra avvägningar och ta det säkra före det osäkra. Chanser kommer att komma, de brukar inte skapa något direkt tryck mot oss utan det blir ett snabbt övertag i form av ett mål på en kontring tidigt i matchen och sedan kan de leva på den ledningen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Hakning-Henrik: Håller inte med i det du alls.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Hakning-Henrik: Nej du projicerar inte din egen känsla, det är som du beskriver.
Modos största hinder är den själva, tyvärr visar man år efter år att man aldrig ”lär” sig då vissa motståndare lätt får större delen av Modo att helt fokusera på fel saker.

Löven och Rahimi är ett exempel, grisarna i Bik är en annat, sen måste vi kunna hantera domarnivån om vi ska ha en chans.
Kommentera