1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480194 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2463817

Sv: Apropå ingenting...
Hinken:

Snacka om att försöka vända något negativt till en fördel.

Är det bra att vi är utan en av våra mest kompletta spelare som dessutom har en riktig näsa för att leta upp målchanser och göra skitmål.

I så fall ställer över honom helt ifall vi möter Löven i ett slutspel för vi har ju mindre chanser att vinna med honom i laget.

Jag tycker det låter dumt och det är ett jättestort tapp att inte ha Aagaard tillgänglig i dessa matcher.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Fast Aagaard verkar ganska lätt att få ur balans om han inte lyckas sätta någon puck. Han vill mycket vilket ibland sätter käppar i hjulet för honom. Tycker det märks i matcherna särskilt mot Björklöven där det är mycket som står på spel.
Sen är han inte den enda. Modo som lag har haft svårt för Björklöven tycker jag och mycket verkar sitta i huvudet.
Eller så är det bara jag som projicerar min egen känsla på laget.

Men jag tycker vi har skärpt till oss defensivt senaste matcherna. Vi sprider inte så mycket puckar osv. Om vi håller i detta på fredag så kan det bli en rolig kväll.

Sen gäller det att vi inte ramlar ner i grisstian igen. Då vinner Rahimi på knock-out. Spelarna ska lära sig att bara trampa och åka skridskor och tvinga domaren att ta utvisningar + vara beredd på IF Icings spelvändningar.

Skapa tryck, men göra avvägningar och ta det säkra före det osäkra. Chanser kommer att komma, de brukar inte skapa något direkt tryck mot oss utan det blir ett snabbt övertag i form av ett mål på en kontring tidigt i matchen och sedan kan de leva på den ledningen.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Aagaard är en otroligt viktig karaktär i vårat lag. Visst att han drar på sig onödiga utvisningar ibland, och att han kan kännas osynlig. Men hur ofta gör han dåliga matcher, så som att han tappar pucken eller passar fel, är felpositionerad i banan osv? På tre säsonger tror jag allvarligt inte jag sett Aagaard vara loj en enda gång. Det är för att han alltid gör sitt yttersta varje match. Är aldrig en bonus att vara utan honom.
Kommentera