1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482058 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2464786

Sv: MoDo Hockey - Västerviks IK 2023-02-08
BobbyG: Gillar i alla fall skarpt att vi fått igång vårt berömda snurr i anfallszon. Sen plus idag för EJK, Brickley och Niederbach visar hans vikt av att få vara Center.

Annars kan vi mycket bättre men syns vi är ur svackan, kul att Riley får göra mål igen men inte så mycket glädje men han är väl frustrerad? Sen verkar Halloran ha en förbannelse över att göra mål, sällan jag sett nån bränna så mycket klara chanser!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Västerviks IK 2023-02-08
hompa90: Nä Woods vrålade inte av glädje vid målet direkt utan det var nog bara en jävla lättnad. Verkar väldigt frustrerad. Hoppas det hjälpte lite.

Halloran tar ju nån sorts nytt rekord i att bränna lägen. Tycker det börjar märkas också tyvärr. I början var det rakt på mål från honom men det har börjat bli lite mer komplicerat. Tycker dom funkade skapligt med Niderbach dock.
Kan bli intressant om dom spelar ihop mot Löven också, får vi har nog få som har möjligheten att att hålla sånt pucktempo när det vill sig.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Västerviks IK 2023-02-08
hompa90: Rahimi låg bakom tre baklängesmål. Fruktsvärt dålig ikväll. -3 säger inte hela sanningen då hans uppträdande var direkt avgörande pä alla tre.

De lär vara riktigt taggade hela laget.
Kommentera