1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481928 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2467394

Sv: MoDo Hockey - Mora IK : 2023-02-11
Gavelo: Jo, men det är ju också bara tidningsuppgifter. Man ska nog vänta in officiella uppgifter innan man med säkerhet vet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Mora IK : 2023-02-11
J F K:

Varken Lööke eller Holmström är officiellt bekräftade som du säger.

Men man ser hur Sport är aktiva och lånar in spelare från andra lag i Finland, de måste ju in med kroppar för att ens ha en trupp.

De spelar imorgon mot Ilves så då ser man vilka som är med i truppen eller ej.

Men det vore ju logiskt att Holmström följer med Lööke till Löven, de har spelat tillsammans i samma kedja som Hjalmarsson och det är ju en trygghet att fortsätta tillsammans i samma lag.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Mora IK : 2023-02-11
J F K: Lite konstigt att Madhawk inte har gått ut med det om det nu skulle vara klart. Men han kanske vill avslöja det i sin podd imorgon istället? Agentens dementering ger mig lite hopp i alla fall haha.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Mora IK : 2023-02-11
J F K: Varken Jens eller Axel har väl signerat med löven med tanke på att dom befinner sig i Finland, däremot är dom väl mest troligen muntligt överens med Björklöven och reser till Sverige och skriver kontraktet innan onsdag.

Så bevakningen har nog rätt men så även Agenten, min gissning är att Kentää vill mörka detta till efter transfer deadline för att inte tex Modo skall jaga ytterligare förstärkningar.

Men vi får se.
Kommentera