1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481927 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2467427

Sv: MoDo Hockey - Mora IK : 2023-02-11
Gavelo: Jo, men de har haft det bästa laget på papper hela tiden, men vi har bevisligen presterat bättre i alla fall. Jag tycker inte att de värvat bättre än oss, även om de även landar en back, så jag tycker att vi även fortsättningsvis är favoriter.

De har en betydligt sämre coach, ett sämre spel och jag tycker inte att de har lika hög högstanivå som oss. Deras fem mot fem spel har exempelvis varit ganska svagt på senare tid.

Precis som för oss påverkas inget lag av att Löven mörkar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Mora IK : 2023-02-11
J F K: Jag håller med i det mesta, Modo har presterat bättre med ett på papperet sämre lag, vi har också ett bättre grundspel och fler kedjor är delaktiga, löven förlitar sig ganska mycket på individuell skicklighet.
Men får dom in Axel, Jens och en back så får dom ett rysligt fint lag, ser inte hur Modo ska kunna svara på det, speciellt inte om vi inte får in Werner eller en annan stark ytter.

Det jag inte håller med om det är att för mig är löven favoriter och för det andra så vet jag att jag har rätt när jag säger att inte avslöja sina förvärv inför deadline förekommer och kan absolut ligga till grund för andra sportchefers agerande på transfermarknaden
Kommentera