1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481991 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2467422

Sv: MoDo Hockey - Mora IK : 2023-02-11
Rytter: Mörkar är kanske ett fel ordval men han behöver inte säga att ”jo vi är muntligt överens” utan väljer att säga att inget är klart.
Det är bara korkat att spela ut sina kort i förtid!

I slutet av As säsongen handlar det om att stärka laget så mycket att man ”köper” sig en plats i högsta serien, när konkurrenterna plockar in finfina namn så kanske man själv måste se över sin trupp.
Med dessa 2 in i lövens trupp så får dom en till dimension och blir klart bästa lag på papperet och därför tvingas andra sportchefer till att försöka hänga på och göra desamma, så därför är det inte ett dugg konstigt att man inte talar om hela sanningen när man får frågan som Kentää fick idag.

Nu tänker jag inte förklara helt självklara saker mer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Mora IK : 2023-02-11
Gavelo:

Fast du bygger ju allt på ett resonemang som inte ens är realistiskt. Du tror alltså att sportcheferna har sämre insyn än dig och att de inte kan lägga ihop ekvationen själva utan måste ha värvningen bekräftad officiellt innan de agerar.

Tror du på fullaste allvar att sportcheferna i SSK, Mora, DIF, BIK inte redan agerar och letar värvningar ifall de nu skulle vara livrädda för att löven ska ta in två på pappret starka spelare.

Klart som fan dom snappar upp rykten och väger in detta i sina beslut.

Det är sjukt naivt att tro att Georgsson mfl sitter och låter sina beslut styras av

1) vad andra gör, de försöker bygga ett så starkt lag som möjligt oavsett och har de budget att värva för kommer de göra det för att ha ett så starkt lag som möjligt.
2) Att de är så dumma så de låter sig luras av att någon inte bekräftat en värvning som varit ute i media som rykte flera dagar.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Mora IK : 2023-02-11
Gavelo: Jo, men de har haft det bästa laget på papper hela tiden, men vi har bevisligen presterat bättre i alla fall. Jag tycker inte att de värvat bättre än oss, även om de även landar en back, så jag tycker att vi även fortsättningsvis är favoriter.

De har en betydligt sämre coach, ett sämre spel och jag tycker inte att de har lika hög högstanivå som oss. Deras fem mot fem spel har exempelvis varit ganska svagt på senare tid.

Precis som för oss påverkas inget lag av att Löven mörkar.
Kommentera