1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482009 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2467429

Sv: MoDo Hockey - Mora IK : 2023-02-11
Gavelo:

Fast du bygger ju allt på ett resonemang som inte ens är realistiskt. Du tror alltså att sportcheferna har sämre insyn än dig och att de inte kan lägga ihop ekvationen själva utan måste ha värvningen bekräftad officiellt innan de agerar.

Tror du på fullaste allvar att sportcheferna i SSK, Mora, DIF, BIK inte redan agerar och letar värvningar ifall de nu skulle vara livrädda för att löven ska ta in två på pappret starka spelare.

Klart som fan dom snappar upp rykten och väger in detta i sina beslut.

Det är sjukt naivt att tro att Georgsson mfl sitter och låter sina beslut styras av

1) vad andra gör, de försöker bygga ett så starkt lag som möjligt oavsett och har de budget att värva för kommer de göra det för att ha ett så starkt lag som möjligt.
2) Att de är så dumma så de låter sig luras av att någon inte bekräftat en värvning som varit ute i media som rykte flera dagar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Mora IK : 2023-02-11
Rytter: Jag tror inte, jag har tillräckligt mycket kunskap i ämnet för att veta att jag har rätt i mitt påstående.

Jag har aldrig påstått att jag vet mer än sportcheferna.



Men jag kan väl avslöja att det förekommer att man tittar på direkta konkurrenters strategier för att om nödvändigt ändra sin egen på transfermarknaden, hade man haft oändligt med pengar hade man kunnat stärka sin trupp så mycket det bara går utan att bry sig om andra, men har man en tight budget så kanske man måste övertrassera den för att fullfölja sin redan pågående satsning.
Kommentera