1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481924 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2467452

Sv: MoDo Hockey - Mora IK : 2023-02-11
Gavelo:

Fast nu ändrar du din definition av att mörka och vad du sagt tidigare, nu är det att inte berätta för fans och i tv-intervjuer vad man planerar och tittar på och göra detta officiellt.

Men det var inte det du sa, du sa att Kenttä mörkade och skulle släppa detta officiellt i anslutning till deadline day eller efter för att mörka för andra sportchefer vad han tänkte göra och lura dem till att ej värva.

Det är det andra vi har diskuterat här och jag vänder mig mot, det senare är ingen strategi som håller. Att stå i en tv intervju och inte namnge spelare och ens planer är nått helt annat.

Fråga: Hur mörkar man något som redan är ute och känt, dvs att Lööke och Holmström är nära Björklöven? Tror du att Georgsson i SSK är medveten om att Kenttä drar i dessa två?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Mora IK : 2023-02-11
Rytter: Det är klart att sportchefer får kännedom av vad som är intressant för andra klubbar, speciellt nu, men SSk behöver inte äventyra sin ekonomi så länge inte Björklöven agerar om man anser att man har ett lag som kan slå dem i dagsläget.
I detta läge så avslöjar man så lite som möjligt som sportchef för att inte blottlägga sina planer, sen kommer såklart rykten ut ändå men bara för att en klubb är intresserad av ett toppnamn så finns det ju ingen garanti att den klubben får in den toppen och går det illa så kanske man inte ens hinner plocka in något innan stängning, det har vi i Modo fått erfara så sent som förra säsongen.

Förstår du inte nu så ger jag upp, då får du bilda dig själv, jag kan rekommendera att du tar och snacka med en sportchef Tex, alternativt en agent så får du lära dig mycket.

Jag tänker inte dryfta detta mer och det beror på att jag har svårt att utrycka mig i skrift och jag känner inte att jag kan förklara på ett bättre sätt än såhär och därför lägger jag ner just denna diskussion.

Ps. Exemplet med Ssk överst var bara just ett exempel och inget annat.
Kommentera