1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481930 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2467448

Sv: MoDo Hockey - Mora IK : 2023-02-11
Rytter: Så är det absolut, dessa 2 har ju fått erbjudanden från Shl klubbar men där har dom tackar Nej i ett tidigare skede så ingen vet väl att dom är muntligt överens, och agenten vinner inget på att ta dom från marknaden i förtid, det kan ramla in ett superbud från något Shl lag som får en skada eller ändrat sig och vill han han/dom.

Även om dom skulle vara muntligt överens så är inget klart förens det är påskrivet lex Marenis som var klar för hästen muntligt men fick ett sist minuten erbjudande av Örebro och valde det erbjudandet.

Jag tror helt enkelt att Per är muntligt överens med både Jens och Axel och att han ämnar att skriva kontrakt när dom kommer till Sverige, rimligtvis under tisdagen eller onsdagen, innan dess kommer han inte säga något annat än att man är intresserad men att inget är klart.


Tänk på att Per kemtää satt och sa inför matchen mot Modo att man inte viste om man skulle förstärka laget mer, dom skulle diskutera det och se om något intressant dök up, 40 timmar senare verkar både Axel och Jens vara klara, det är ju självklart att han haft kontakt med dessa redan när intervjun gick av stapeln men han sa ändå att man inte ens viste om man skulle behöva förstärka med tanke på att skadeläget såg ut att ljusna, han mörkade med andra ord.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Mora IK : 2023-02-11
Gavelo:

Fast nu ändrar du din definition av att mörka och vad du sagt tidigare, nu är det att inte berätta för fans och i tv-intervjuer vad man planerar och tittar på och göra detta officiellt.

Men det var inte det du sa, du sa att Kenttä mörkade och skulle släppa detta officiellt i anslutning till deadline day eller efter för att mörka för andra sportchefer vad han tänkte göra och lura dem till att ej värva.

Det är det andra vi har diskuterat här och jag vänder mig mot, det senare är ingen strategi som håller. Att stå i en tv intervju och inte namnge spelare och ens planer är nått helt annat.

Fråga: Hur mörkar man något som redan är ute och känt, dvs att Lööke och Holmström är nära Björklöven? Tror du att Georgsson i SSK är medveten om att Kenttä drar i dessa två?
Kommentera