1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480867 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2472213

Sv: Apropå ingenting...
KB65:

Om man går upp handlar första året bara om att överleva och klara sig kvar.

Jag tror inte man kan rensa truppen helt och göra sig av med de man säkrat upp för HA och ersätta med etablerade SHL spelare av hög kvalitet.

Man är tvungen att fortsätta med sin stomme och sedan värva in spets på toppen och alternativt förstärka under serien där man ser att det inte håller.

Spelare som EJK är ju ingen etablerad SHL spelare men tror att han och AP skulle göra ett fullgott jobb som center i tredje/fjärde.

Dickinsson är ju en chansning eftersom han är oprövad men går vi upp är vi tvungen att testa honom som andra center, samma gäller woods han är oprövad men vi får testa honom som ytter i en andrakedja. Sedan får vi fylla på i förstakedjan med de etablerade namn vi kan hitta.

x-x-x
Aagaard-Dickinsson-Woods
Niderbach-AP-x
Ohlsson-EJK-OP/Södergran

Spelare som Södergran/Mannberg behöver vi försöka låna ut och ersätta. Sveningsson ser jag lite framtid för i ett SHL lag.

Ovan är bara ett exempel på att vi kommer behöva använda mycket av nuvarande stomme ifall vi går upp.

Men det behöver inte vara något dåligt spelarna har varit med och känner till systemet och varandra och borde vara motiverade att visa att de håller i SHL och bygga vidare på sina karriärer. Tror t.ex Aagaard kan vara bättre och mer motiverad än random trött 32+ värvning i andrakedjan.

Men fösta året kommer vara ett jävla krig och ångest i 52 omgångar, vi kommer kriga i botten hela året. Bara hoppas att alla supportrar förstår detta och stålsätter sig. Klarar man att undvika kval första året så har man gjort det riktigt jävla bra.

Sedan får man försöka bygga år efter år och förbättra sig för varje år.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Värvar ni bara fyra nya forwards så kommer ni spela kval nästa säsong igen. Inte en chans att den där forwardsuppsättningen gör att ni håller er från att slippa kval.

Samma sak i löven, skulle minst behöva två helt nya femmor för att ha en chans att undvika att kvala sig kvar.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Tror precis som du att stommen blir ganska lik den vi har idag men med en nya första femma. Det man kommer behöva är en vägg till målvakt. Kosta vad det kosta vill
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Håkansson om Dickinson och Ingman.
Rätt positiva nyheter
www.modohockey.se/artikel/ohhkale8a-4ij6i1/skaderapport-med-magnus-hakansson
Kommentera