1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481840 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2474728

Sv: HC Vita Hästen - MoDo Hockey : 2023-02-18 18:00
Nooky: det luriga är att det inte bara är att trycka på en knapp när slutspelet kommer…att vinna matcher är en del i att skapa sig bra vanor. I höstas var man aldrig orolig när vi låg under i matcher…man visste att vi skulle ta det till slut ändå, och det var säkert något som spelarna också kände. Något som satt i ryggmärgen till följd av en mängd matcher som man lyckats med det. Nu har vi istället en mängd matcher där vi inte lyckats göra mål och där vi tappat ledningar etc. Oavsett om vi på träning tränar exemplariskt så får vi inte förlora för mkt pga tappat självförtroende.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HC Vita Hästen - MoDo Hockey : 2023-02-18 18:00
Foppatofflan: Klart det är lurigt , och det är ju det som är grejen om hur man tar sig vidare ifrån denna svacka..

det stora problemet är att det är mycket hattande i kedjorna inför varje match mer eller mindre, samt att en del spelare har gått o gömt sig lite mer rädd att göra fel än att det blir rätt av vad dom vill göra.

den offensiva kraften modo hade förr var att första kedjan i modo tog i takt pinnen, andra kedjor följde efter och det var så det gick väldigt bra för modo.
nu är det så att ni inte ens har en leading line och det har inte ni haft sen Dick och Riley gick sönder. Vilket leder till att nån enstaka spelare kanske är " okej " den matchen men resten är underkända
Kommentera