1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481388 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2478870

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Det börjar bli fantastiskt jobbigt att du hela tiden ifrågasätter vilka jag håller på, så från om med nu vill jag inte höra den frågan igen från dig!

Till skillnad från dig och några andra så kan jag hylla konkurrenter om jag anser att dom förtjänar det, lika väl som jag kan hylla Modo, eller tvärtom.

Det är fullt möjligt att dom underliggande siffrorna säger något annat än att dom ligger 2:a, kanske snart 1:a i tabellen med 6 omgångar kvar men då kan man ju vända lite på det och tänka att dom lyckas vinna matcherna trots sämre stats, en styrka som dom säkert har nytta av i slutspelet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Det som kanske reagerad på är din religiösa hyllning av löven. Visst de vinner, är ruskigt effektiva och har flyt. Som vi i november. Men spelmässigt är de ju inte övermänskliga. Som vi i november. Idag har de ju varit ganska veka 5 mot 5 och aik missat flera klara lägen. Tänk också att detta lag för inte så länge sen tappat poäng mot Östersund och toktorskat mot BIK. Slutspel kommer vara tufft. Tror t.ex att Mora kan gå väldigt långt.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Skönt man har bonnbredband, inte många Gigabyte kvar denna månad så går all-in på våran match, måste prioritera. Känns inte som ett lyckopiller att se Löven vinna dock.

Men vi hyllar Sundström inför full salong o sedan visar vi var vi och Djurgården ska vara inför slutspelet
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Jag tycker bara att överlägset bäst känns så långt ifrån verkligheten. Då har jag betydligt högre krav på laget än så.
Och varför hylla dem varenda gång du får chansen?

Ja, de är fruktansvärt effektiva och har varit så en tid. Däremot tror jag inte de kommer först och även om de gör det är det verkligen inte så att de kommer att övergsna. Faktiskt det minst överlägsna vinnnarna under vår allsvenska period.

Ska man gå på form är väl dessutom Mora helt överlägsna.
Kommentera