1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484592 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2484216

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: I den åldern är det absolut inte närmare att nå NHL för att man tillhör en Shl organisation, sen är det väldigt få juniorer överlag som får speltid i Shl utan Spelar oftast i J20 med några få inhopp som 13:e i A-laget, betydligt fler får kontinuerligt speltid i As A-lag så med ditt resonemang så får majoriteten av landets talanger spela på högre nivå i allsvenskan än i Shl klubbarnas j20 lag.

Sen kan det ju ligga precis vad som helst bakom just Hedkvists beslut att flytta till Luleå, han kanske gillar mygg, snö, skoter, vänner, fritid, familj etc.

Sist så lär han väl lämna Luleå inom några år för Luleå är riktigt dåliga på att ta hand om sina talanger och tar man in Kentää så lär det väl inte satsas mer på juniorer utan då blir det väl amerikaner och finnar som gäller.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Det är närmre att nå NHL om man spelar i SHL. Det är inget att hymla om. Och jag är övertygad om att han definitivt kommer få fler chanser i Luleå då hans speltid faktiskt ökat då han fått chansen på senaste. Säger väl ännu mer om hans talang.
Kommentera