1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481559 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2492172

Sv: Apropå ingenting...
hk: Det blir en spännande slutspelserie. Effektiva spetsiga löven mot ett jämnare lagmaskineri i MoDo.
Grattis till Seriesegern!
Har en stark känsla Löven går upp i år. Profilerna höjer sig. Stolpen är med. Bäst i PP och BP. Bäst målvakt. Ses i finalen. Väl mött!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
FromAbove: Jo, Löven har helt klart en god chans att gå upp i år. Det märkliga med er i är att ni hade några säsonger under 00-talet när ni slogs med Skellefteå om att gå upp, sedan när Skellefteå gick upp var det som att ni stannade upp och gick i konkurs. Ironiskt nog blev Löven inte ett topplag igen förrän MoDo trillade ned i AS. Nästan som att Löven inte fungerar utan ett lag i närheten som triggar igång dom. Tycker fortfarande det råder ett stort mysterium över Lövens ekonomi och varifrån pengarna kommer ifrån.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
FromAbove: I boxplay har vi varit rätt överlägsna sett över de senaste 15 matcherna. Tycker inte att ni är spetsigare heller. Skulle inte byta er förstakedja mot vår om vi får tillbaka Dickinson i skick. Glöm inte att gällande plus/minus imponerar er direkt.

Men, Voutalainen har varit riktigt bra. Det gäller att vi kommer upp Där måste man skjuta högt på honom då han år ganska liten Som Lindbom.
Kommentera