1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2494050

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Du använde det som ett argument för huruvida juniorer får chansen i Luleås herrlag. Har man fått det - så har man rimligtvis fått kontinuerlig speltid eller åtminstone chansen att vara ombytt under fler än ett tillfälle under säsongens gång. Att de mönstrar halva juniorverksamheten i omgång 52 för att de vilar sina spelare är väl hyfsat irrelevant till själva diskussionen?
Eller var det bara ett sidospår för att konstatera att Luleå toppar flest-spelade-juniorer-tabellen?

Kan ju flika in med att jag personligen inte ser något enormt behov av att man nödvändigtvis måste lufta juniorer i seniorspel för att de ska ha en god utveckling. Det handlar mer om kontinuerlig speltid i vilken seriesystem det än må vara.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
KB65: Precis. Det som Luleå gör där är som på 70-talet i byafotbollen. När man fick spela bortamatchen för b-laget, på söndag, i tresjö..
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
KB65:
Svårt att urskilja vad argumentationen handlar om men man får säkert bra utveckling i Luleå, däremot tror jag inte man får sämre utveckling om man stannar. Dessutom är känslan att våra bästa ändå väljer att köra vidare i MoDo särskilt sen Gradin tog över, tänker Lucas P, Gästrin och Hallin. Förhoppningsvis även Elton H.

Har full förståelse för att en del också ser en chans till ett en ny miljö och de är alltid välkomna tillbaka som exv Niederbach inget fel med influenser från andra klubbar.
Kommentera