1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481302 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2501344

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Confusius: Jag själv tycker att det stora problemet är att vi fortsätter att spela Bernhardt med Näsen. Samt att vi måste våga bänka våra stjärnor när det inte klickar i. Just nu är Woods och näsen för dåliga. Måste våga ge andra spelare i laget chansen när dom inte presterar.
Finns det något lag i SHL/ NHL som kör 2 tokoffensiva backar i samma backpar?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Hampie: Tyvärr har Karlin o Co bestämt sig för att köra med Bernhardt och Näsén hur illa det än kan se ut under matcherna. Den enda gången man särade på dem måste varit borta mot Djurgården där båda två bjöd på indianare i stort sett varje byte. Varav en renderade i mål för diffen. Bernhardt såg givetvis lika obrydd ut som när han gör mål.

Deras sköna spel och nonchalanta inställning spel funkar hyfsat i grundserien men är helt förödande i ett slutspel. Speciellt mot lag som Löven som tar vara på varje bjudning dem får.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Hampie: Ja jag har ju själv varit inne på att dom gott kan få spela tillsammans i grundserien och PP, men att man kanske ska sära på dom vid slutspel.

Personligen tycker jag att vi generellt har för många backar i uppsättningen som är för svaga defensivt, och haft så i många år.

Nu är vi ju så starka offensivt att det inte gör något under grundserien. Men i ett slutspel blir det något annat.

Tror att vi framöver måste fokusera mer på att bygga truppen för ett slutspel. 2-3 st. fler defensivt starka backar än nu(dom får naturligtvis gärna vara bra offensivt också). Och även få in lite mer attityd i forwardsuppsättningen, mentalt starka killar som inte viker ner sig, och som kan göra skitjobbet. Det är och har ofta varit lite för många svärmorsdrömmar i klubben.
Kommentera