1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478127 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2508205

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Bad_Brett: Djurgårdens matchserie är mer ett testamente över fruktansvärt bleka och mjuka BIK Karlskoga har blivit. Modigs-effekten skulle man kunna kalla det.

Så bedrövliga som vi var under andra perioden igår, har BIK varit över 240 minuter mot Djurgården. Med skickliga Henrik Larsson skadad. Björka, Daggen, Calle Berglund och alla andra grisar borta så finns det ingenting kvar där nere.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
KB65: Djurgården har hittat formen och har seglat upp som en av favoriterna till Shl platsen.
Det jag främst gillar med dem är att de har några stora starka forwards som kan köra över spelare och vinna puckar samtidigt som dom har seriens överlägset bästa bredd och seriens överlägset bästa målvakt.

Nu har Bik varit riktigt dåliga men alldeles oavsett så är Djurgården helt överlägsna (av det jag sett i den serien) , dagens match skulle dom stängt i 1:a men Bik lyckades hålla siffrorna nere.

Löven är det lag som har överlägset bäst slutspelsmaterial så om Dif och Löven möts i en final så tror jag faktiskt Löven kan grisa sig fram till en seger även om den individuella skickligheten i Djurgården är svårslagen.
Kommentera