1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481455 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2510649

Sv: Apropå ingenting...
Jalapeno: Är du på riktigt eller är det här något practical joke?

Fördelningen 6 miljoner mot 45 miljoner gör inte de allsvenska lagen med lika långa resor och lite publik har svårt att få ihop ekonomin?

Jag ger helt enkelt upp. Du är väl någon som inte tror att en låg pension gör att pensionärer har det jobbigare ekonomiskt än en höginkomsttagare antar jag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Skulle kunna säga samma sak till dig. Förstår inte du att den enda lösningen på en dålig ekonomi inte endast är utökad inkomst utan det kan även var minskade utgifter? Alla HA lag har inte råd att ha en lika dyr spelartrupp som Modo. För du kan väl inte mena att dessa klubbar inte har pengar nog för att driva sin verksamhet? Kolla bara division 1 där får man betydligt mindre pengar än i HA men dom kan ändå driva sin verksamhet.

Du får det att låta som att man själv inte har kontroll över sin egna spelarbudget. Det är faktiskt möjligt för alla professionella klubbar att minska sina utgifter om man riskerar att konka.

Sen att du drar någon konstig jämförelse med pensionärer är ju bara pinsamt. Det går inte ens att jämföra en idrottsförenings ekonomi med pensionspengar.
Kommentera