1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480935 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2512015

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
BrynäsAdam: Bojan är ett stort skämt, att ha med honom som expert är ju bara för att provocera. Jag förstår Janne.
Det blir sådär när skitkanaler köper evenemang dyrt , då har dom inte råd med bra folk.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Från Hörnefors: så man ska inte kunna ställa en fråga som ”varför får inte X spela mer” när man jobbar som expert? Det är en helt normal fråga som Janne ska kunna svara på utan att få spel!
Kommentera

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Från Hörnefors: Detta är bland de mest underliga jag läst på länge. Det är svårt att inte förstå varför du har den åsikten om Bojan så du tycker Jannes psykbryt är legitimt. Har man sett en del av viaplays sändningar är det så fel och det har troligen inte du, eller så är det för han inte heter Anders. Bojan är passionerad och intresserad av fotboll han vill inte provocera han vågar uttrycka känslor. Det var en helt vanlig fråga han ställde till Janne som beter sig som en 2 åring och kräver bara positiva kommentarer trots att han är resultatmässigt bland de sämsta tränarna sverige haft. När man inte kan "face the music" då äre illa. Det är han själv som coachat fram resultaten Janne verkar vara sån tönt som inte kan äga sina egna handlingar och vill skylla ifrån sig.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Från Hörnefors: Jag tycker tvärtom, Bojan är kompetent, framförallt på engelsk fotboll.
Men Janne är ju en relik i den meningen att han är en av få tränare som fortfarande kör med 4,4,2, och när man får en självklar fråga som halva Sverige undrar så tappar han det helt.
Nä jag backar Bojan i gårdagens utspel alla dagar i veckan, han ställde en fråga och de ska Janne kunna svara på som förbundskapten,punkt!

Sebbe, Ljungberg och Bojan är alltså inte ”bra” folk enligt dig, svårt att hitta mer kompetent personal skulle jag säga.
Kommentera