1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478916 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2517352

Sv: Semifinal Modo-Mora 2023
modomille: Publiktrycket har garanterat varit bättre än vad det var igår, absolut.

Var mest bara ett instick inför framtida diskussioner om "vem som har bäst publikttryck" baserat på cmores bristfälliga ljud.

Igår lät det som vilken grundseriematch som helst när kommentatorn sitter i ett bås i sthlm och kommenterar, dvs när man inte lyckas väva samman ljudet med atmosfären i arenan och göra ljudet det minsta enhetligt.

Blev själv förvånad när jag såg att hela ståplatsläktaren hoppade under ett powerbreak, vilket inte direkt återspeglades i sändningen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Semifinal Modo-Mora 2023
Trilske: Det var ett helt okej tryck igår ändå även fast det var bara 1 kille som styrde klacken. Brukar vara större tryck när det är 2 eller fler. Gillar speciellt killen med ljust hår som ledde klacken dom senaste matcherna mot AIK och första Mora matchen.
Kommentera

Sv: Semifinal Modo-Mora 2023
Trilske: Fast både Lindberg & Söderström var ju på plats och inte i något bås i Stockholm igår, makalöst att man kan ha så dåligt ljud i en sån pass fin arena?

"Igår lät det som vilken grundseriematch som helst när kommentatorn sitter i ett bås i sthlm och kommenterar, dvs när man inte lyckas väva samman ljudet med atmosfären i arenan och göra ljudet det minsta enhetligt."
Kommentera