1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482144 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2518299

Sv: En tråd där Löven kan diskuteras utifrån MoDo-perspektiv
Silly: Herregud vad glad jag är att jag inte håller på löven.
Först står sportchefen Per Kentää i pausinteevjun och grinar över hur orättvist det är att löven blir anmälda, eller ”pissade på” som han uttrycker det, 1. att en så central person för en förening använder dessa ord i riks-tv säger precis allt om mentaliteten i den förening, 2. Att dom helt klart inte rannsakar sig själva utan skyller på att att det är fel på alla andra.

Sen när man trodde att denna förening inte kunde sjunka lägre så tar Stråhle till ordet och menar på att man nu vill anmäla och få Öhlund avstängd för ett mindre gruff mellan honom och Cronholm?!

Som sagt, jag tror inte det är många utanför Umeå som skulle vilja ha dessa 2 representanter i sin egen förening.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: En tråd där Löven kan diskuteras utifrån MoDo-perspektiv
Gavelo: Ja du, jag tänkte samma. Att se P.K igår i pausen... det var riktigt kringe, som att höga naglar mot svarta tavlan.
Om BIF kunde fokusera på att spela hockey så har de en bra chans men just nu känns det 'suddigt'. Och jag förstår att det är tungt men när det står klart för alla i hockeysverige att fult spel med skaderisk kommer anmälas i efterhand så bör detta faktum inkorporeras i Stråhles game plan.

Jag tycker också det är rätt att anmäla överfall med skaderisk som går domarna förbi. Inget problem för mig alls.

Cronholmgrejen har jag missat men jag utgår ifrån att domarna hade anmält om de anser sig ha missat något grovt. Det är spelarnas ansvar att spela fysisk hockey utan att skada varandra. Weigels grej är meningslös. Bara hans uppsyn får ju motståndarna att gå igång. Att hugga Vejdemo i knävecket är bara muppigt.

Det är vårt år!
Låst ämne

Sv: En tråd där Löven kan diskuteras utifrån MoDo-perspektiv
Gavelo: Skönt citat, vem fan vill bli pissad på? Men nej Löven har inte anmält någon senaste 4 åren och kommer inte anmäla någon från DIF nu heller. Skulle bli väldigt överaskad.

Halva SHL och hela Allsvenskan hade tagit Kenttä som sportchef alla dagar i veckan. Kannonresultat sett till sportsliga & ekonomiska förutsättningar varje säsong/lag i allsvenskan.
Låst ämne

Sv: En tråd där Löven kan diskuteras utifrån MoDo-perspektiv
Gavelo: tyvärr väldigt likt fjolårets serie mot er när karlin pluss som jag upplevde det hela erat lag gick igång på Rahimi, man ska inte lägga fokus på sånt som man uppenbarligen inte kan påverka
Låst ämne

Sv: En tråd där Löven kan diskuteras utifrån MoDo-perspektiv
Gavelo: ja det är helt galet hur Käntää står där som en tomte och försvarar såna där yxhugg mot baksida knä... En match avstängning ska han ju vara glad för.
Sånt där vill vi ju inte se på en hockey plan..

Tyvärr får man ju heja på Dif, så oerhört störande om vi förlorar mot löven om vi skulle gå till final, då är ju hela sommaren förstörd😅
Låst ämne