1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480536 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2519642

Sv: En tråd där Löven kan diskuteras utifrån MoDo-perspektiv
Bad_Brett: som att tycka det är något bra att han står o krampaktigt håller i krügers klubba efter ifb kontring.
Varför ha kommentatorer som förskönar spelförstörande o regelavvikande moment.
Jag kan förstå att lövenfans gillar skiten, men om man inte skönmålar det så kanske lilla sverige fattar det NHL förstått. Mestadelen av publiken vill se mål, snygga pass o feta räddningar. De som vill se ryggsäckar, glappande käftar o slagsmål kan se nån som bestiger K2, norra brunn eller UFC
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: En tråd där Löven kan diskuteras utifrån MoDo-perspektiv
MorganaLefaey: Finns MMA numera för pöbeln! Verkar dra enormt med publik dessutom, dessvärre!
Låst ämne

Sv: En tråd där Löven kan diskuteras utifrån MoDo-perspektiv
MorganaLefaey: Samtidigt tycker jag att du, liksom många andra, blandar äpplen och päron. Det råder delade meningar kring vilken ishockey som är den mest underhållande. Jag tycker personligen att ishockey blir väldigt tråkig när man har total nolltolerans mot hakningar och fasthållningar. Det förvandlas snabbt till handboll, där lagen turas om att få powerplay och anfalla.

Det Björklöven håller på med är något helt annat, De spelar inte mer fysiskt eller är tuffare än något annat lag, men däremot går de all-in när de gäller knätacklingar, armbågstacklingar, huvudtacklingar, filmningar etc. Ett mönster är att de ofta går på motståndarnas stjärnor. Sedan försöker de konstant sätta press på domare och disciplinnämnd .

Det torde vara uppenbart för alla att detta är något de har satt i system. Det är inga tillfälligheter, utan är givetvis en uttalad strategi de kör med. Dessa knätacklingar har varit lika föraktade i alla tider - Ni minns väl hur Ulf Samuelsson blev hatad i resten av karriären efter sin knätackling på Cam Neely? Björklövens sätt att spela har aldrig klassats som tufft. Snarare hade slagsmål kunnat lösa det här problemet, för hade Lövens fjollor uppträtt såhär i NHL på 90-talet hade de fått näsbenet uppkört mellan hjärnhalvorna.
Låst ämne