1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2520421

Sv: Semifinal Modo-Mora 2023
Nucky: Även om vi vinner båda hemmamatcherna i finalen kan jag ge mig på att Lindberg, Söderström, Daggen mfl fortfarande kommer stå där med sin övertygelse om att vi inte klarar fysiskt spel. Dem är så pass fixerade vid det (säkert fått order uppifrån).

Men det är som sagt bara bra för oss, jag tror att gruppen bara kommer stärkas av snacket som går nu. Jag tar hellre det än att ha samma press som HV hade i fjol där allt annat än en svepning i varje matchserie var en katastrof.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Semifinal Modo-Mora 2023
Sigge: Hela det här resonemanget Cmore och mestadels lövenfans för är ju störtlöjligt.
Man menar att Modo-Mora var en slät semi.

Men om Modo och Mora nu varit så usla så har man uppenbarligen inte sett den andra semin med 2 ögon för det har definitivt inte varit någon Clash of the titans heller.

Jag har sett alla 3 möten och utan tvekan är Djurgården det sämsta laget i dessa semi sammanhang på mycket länge, samtidigt som Löven bara spelar kontringshockey när det är vilda västern på isen, så vad är det som är så ”sevärt” med den semin kontra våran undrar jag?
Kommentera

Sv: Semifinal Modo-Mora 2023
Sigge: Lindberg är väldigt bra, kunnig och bara det att han skänkte 'sina' 10.000 kronor till MoDos juniorverksamhet, efter ett korkat vad från en obalanserad MoDo-tränare, gör han oantastlig i mina ögon

De andra är inte så profilstarka
Kommentera