1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481559 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2520487

Sv: Semifinal Modo-Mora 2023
Tarasov: Jag är glad att vi mötte AIK. Tror det gav oss övning att spela mot ett lag som satte extremt hög press på våra backar likt Björklöven där allt fokus ligger på kontringar.

AIK lyckades dock aldrig få till några långa anfall mot oss. Mora däremot hade förmågan att få oss fast i vår egen zon med lååååånga byten. Mora tycker jag spelade en bättre hockey än AIK.

Jag tror att om vi fått spela om AIK serien hade vi mycket väl kunnat svepa dem i 4 matcher.

Sen är det väl så att många gillar kontringshockey. Det ser häftigt ut med spelare som åker jättesnabbt, smäller på, fular sig efter avblåsning etc.

Själv njöt jag av att se Moras och Modos kreativitet, förmåga att flytta pucken, finurlighet i mittzon etc. Det vi gjorde bra var att varva kreativiteten med lite enkelt spel med skott, styrning och skymning framför mål. Vi klarade av den dimensionen också och det är faltiskt där vi vinner flera matcher samt förmågan att alltod ligga rätt när vi flrsvarade oss.

Kan vi bara köra vårt spel och inte falla in i kontringshockey mot Björklöven tror jag att vi har en god chans. Tycker vårt lag är bättre än tidigare år, framförallt var vi bredden den här säsongen och allt hänger inte på JD. Dock är han extremt viktig för laget, han kanske inte alltid syns mest men killen är aldrig inne på mål baklänges i princip.

Bernhard är alldeles för cool för att bli triggad av Björklövens fulspel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Semifinal Modo-Mora 2023
Hakning-Henrik: Exakt! Du kan hockey.
Kommentera