1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481423 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2521696

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Djurgården är bättre i längden. Frågan är om Modo skulle ha lättare mot Djurgården än löven?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Zource: Tror det kommer bli en mer spelande hockey mot Djurgården och där har vi varit klart bättre i 5v5 över säsongen.
Känns som att Löven har kollapsat helt under sin eget skapade shitstorm. Spelmässigt borde de klara av den här serien egentligen.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Zource: Djurgårdens försvarsspel och framförallt omställningar i egen zon är ju under all kritik. Backarna förstapass i 1a perioden hade våra FW haft smörgåsbord åt. Mora gav inte bort lika många pass på hela sina matcher typ...

Så lite fascinerade att Djurgården har 2-0. Löven har haft betydligt bättre chanser men inte förvaltat dom. Sen spelar ju Löven en riktigt skithockey, inget eget spel för 5öre utan bara forecheck och väntar bara misstagen.

Sen är det svårt att säga så mkt, finalen blir en helt ny serie, kan se helt annorlunda ut för laget som tar sig dit då.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Zource: TÄnker att Modo kommer in i serien med självförtroende efter att ha svept Mora i 4 raka. Har säkert suttit och tittat massor på Björklöven och DIF och scoutat dem och analyserat deras ingångar mm.

Vi kommer ha gott om kräm i benen för att kunna orka ta de där extra skären som behövs. DIF har verkligen straffat Björklövens långa lag, vi är betydligt mer samlade är mitt intryck.

Berglund sopren och får sikta när Björklöven tittar puck. Andra målet säljer sig Voutilinen extremt lätt. Backen hade ju plockat klubban om klasen gått på första stolpen.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Jag undrar verkligen vad lövens gameplan är, ibland ser de ut som hockeyettan lag som inte har någon aning om vad som händer och ibland så kommer ett mål från ingenstans och håller dem kvar i matchen.. Ser för få löven matcher för att se deras mönster
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Zource: Tror absolut att vi skulle ha det. De spelar en hockey som passar oss bättre. Löven har nog ett mentalt övertag mot oss också
Kommentera