1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482905 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2525670

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
JoJo2613:

Tycker också att Brickley får lite oförtjänt mycket skit från alla håll.

Visst han är inte på toppen av sin förmåga, och underpresterar sett till förväntningar.

Men helt jävla värdelös är han inte, han gör väldigt många bra saker i defensiven och när han spelar enkelt är han en stor tillgång. Sättet han kan hålla i puck och lugna ner och sedan spela bort pressen är en tillgång, i det fysiska och att lyckas få stopp mot sargen och sätta fast spelare i sargen är det få som matchar honom, det ska vara Folin isf. Han är med och bryter många anfall och ser till att DIF inte lyckas sätta upp långa anfall mot oss.

Sedan blir hans misstag väldigt synliga då han tar för lång tid på sig och slår bort lätta puckar då och då. (lite som Bernhardt kan spela när han är oinspirerad).

Jag ser honom ändå som en tillgång till laget då han gör betydligt fler bra saker än dåliga. Kan han bara nöja sig med att göra det enkla och göra det ofta och inte spela med små marginaler då det inte stämmer så är han en tillgång.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
Rytter: Har hållit med tidigare, men igår höll han på att kosta oss matchen flera gånger.

Håller inte heller med om att han får kritik eftersom hans misstag är så pass uppenbara, utan han gjorde väldigt mycket dåligt igår i skuggan också. Framförallt har han problem med passningsspelet i egen zon, då han ofta slår passningen 1-2 meter fel, för hårt, för löst eller på en motståndatskridsko. Flera av Djurgårdens längre anfall berodde på detta.

Sedan ska vi komma ihåg att han orsakade frilägen som resulterade i mål i förra matchen han spelade också med sitt horribla nedlägg rätt på en Mora-spelare. Skulle säga att redan har orsakat fler rena målchanser för motståndarna än vad Hasa och Ingman gjorde tillsammans igår. Visst vägs det till viss del upp av att han gör en del bra saker offensivt, men det gjorde ju Hasa också.

Om Ingman kan spela bör Brickley vara sjundeback. Nyttja honom i powerplay och vid tekningar i egen zon etc. men låt honom vila när det blir böljande spel.
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
Jag var upptagen igår och kunde därav inte se matchen. Hur var det spelmässigt? Var det en välförtjänt vinst?
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
Rytter: Exakt. Och får våra 2 nya back par, Brickley - Folin och Berg - Wahlberg lite mer kemi så kommer det bli ännu bättre.
Låst ämne