1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480333 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2527289

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
Gavelo: "Våga vara bäst när det gäller", jag kommer att tänka på att jag satt i bilen påväg upp för paradisbacken och sa till min far, "Det är lugnt, vi tar 6e matchen nu.. Det är ju ändå 18-5 i målstatistik på 5 matcher". Sen kommer Leksand från ingenstans och vinner två uddamålsvinster och skickar Modo ner i helvetet.

DIF är INTE omöjliga att slå på hovet men det är någon som måste göra jobbet och jag är i den oändliga loopen av att jag tror fan ingen som Modo tecknar ett kontrakt med har förmågan att bryta den eviga jävla förbannelsen, man kan vara hur jävla bra som helst men puckjäveln går inte in och man förlorar likförbannat.

Kommer gå på nästa hemmamatch och förlorar Modo och skickar DIF till SHL så lär jag vara den som är mest ledsen där men tro fan att jag kommer stå lika jävla naiv nästa år vid starten av säsongen och tro att detta år är det år Modo kommer tillbaka.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
JoakimE: Jag kommer va där med dig och jag kommer stå där med dig nästa år oavsett vad som händer, vilken serie vi spelar i.

Vi har mäktiga trollgubbar i vår skara. Icing-Ove har gjort magiska saker med många av våra spelare hittills i år men han har haft svårare att hitta rätt hittills i finalen. Men det kommer.

Det är vårt år.
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
JoakimE:
En serie är en utmaning och det är i sådana här lägen man får kliva fram, och slumpen är också en faktor. Vi är tillräckligt bra för att kunna vinna och hovet var en oöverstiglig faktor skulle moraliska mästarna ha fler SM-guld än de noll de tagit sen 2001. Så ha respekt för uppgiften är bara bra men gör inte hindret större än det är.
Låst ämne