1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481743 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2527253

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
modomille: Linköpings målvakt har dessutom spelat riktigt riktigt bra.

Det jag kanske tycker att vi saknat i många många år är det här med att hantera svåra situationer, att våga vara bäst när allt verkligen ställs på sin spets, visst klarade vi kvalet 2011 men bortsett från det så är det skralt med framgångar.

Tittar lite på både Växjö och Saik, De förstnämnda har alltså fler Sm guld på ca 10 år än vad vi har under hela våran existens, dessutom kan dom plocka ett nytt inom ett par veckor.
Saik har inte heller många år i Shl men har väl redan spelat så många finaler att jag tappat räkningen och även tagit Sm guld.

Dessa föreningar har lyckats hantera media, fans, press och kunnat spela på toppen av sin förmåga trots allt runtomkring, något Som faktiskt är sjukt beundransvärt.

Matchen igår skulle vi givetvis vunnit så bra som vi spelade i sin helhet men ändå förlorar vi och jag håller med dig, känslan är att detta kan vara matchen som spelade tillbaka oss i As, jag hoppas som fan inte att så är fallet men det känns oerhört dystert med tanke på våran historia.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
Gavelo: "Våga vara bäst när det gäller", jag kommer att tänka på att jag satt i bilen påväg upp för paradisbacken och sa till min far, "Det är lugnt, vi tar 6e matchen nu.. Det är ju ändå 18-5 i målstatistik på 5 matcher". Sen kommer Leksand från ingenstans och vinner två uddamålsvinster och skickar Modo ner i helvetet.

DIF är INTE omöjliga att slå på hovet men det är någon som måste göra jobbet och jag är i den oändliga loopen av att jag tror fan ingen som Modo tecknar ett kontrakt med har förmågan att bryta den eviga jävla förbannelsen, man kan vara hur jävla bra som helst men puckjäveln går inte in och man förlorar likförbannat.

Kommer gå på nästa hemmamatch och förlorar Modo och skickar DIF till SHL så lär jag vara den som är mest ledsen där men tro fan att jag kommer stå lika jävla naiv nästa år vid starten av säsongen och tro att detta år är det år Modo kommer tillbaka.
Låst ämne