1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482865 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2532308

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
bollan123: Idag så gör förövrigt Djurgården 3 av sina 5 mål i 5mot5 helt utan assist. Det säger nog allt om matchen idag. Var slarv på slarv på slarv på slarv. Sedan kan vi inte ens sätta en i slutet när Myrenberg gjorde bort sig helt bara 2minuter innan....
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
bollan123:

Precis. Hade varit mer orolig ifall de spelat ut oss och skapat lägen på egen hand. Individuellt slarv måste vara lättare att ta bort än om skickligheten inte finns där eller systemet inte funkar.

Bara ladda om för Fredag.

Spelar hammarlund efter den crosschecken i ansiktet då är det nått fel. Kruger blev inte avstängd, men hoppas på karma och att han är borta nu istället.
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
bollan123: De gjorde målen pga MoDos slarv inget annat. Jag kan faktiskt inte förstå att man inte är med i matchen till 100%?! Möjligen att man är övertaggad och hjärnan slutar tänka när man ska vinna en sån viktig match. Brickley och Näsen va helt bedrövliga. Va Woods ens med i matchen? Dickinson helt borta. Aagard likaså. Dif plockade bort dom som om de vore småbarn. Gudlevskis gjorde sin sämsta match hittills men han fick absolut ingen hjälp från övriga spelare så jag lastar inte honom för denna förlusten.
Skönt ändå att vi har två matchbollar kvar och förhoppningsvis så spelar inte kruger något mer. Han är den som driver Dif.
Låst ämne